Följ oss på

040-10 08 30

Om Kullander AB

Kullander är en Apple Premium Reseller. Det innebär att vi idag har den högsta kunskapsnivån man kan erhålla och certifiera sig till kring Apples produkter och tjänster. Vägen dit har varit lång. I över 30 år har Apple varit en del av vår vardag. Mellan april 2012 och maj 2014 hade vi ett gemensamt bolag med JanssonData i Helsingborg. 

Idag finns vi i Malmö och Kalmar, och täcker därmed stora delar av södra Sverige, där merparten av våra uppdrag och kunder finns. Vi har auktoriserade Appleverkstäder på samtliga orter. Vi erbjuder hostade tjänster i egen regi, på svensk adress, där kunderna kan erhålla t.ex. backup eller avancerad mail i molnet.

Vi har en väl utbyggd skolsektion (K12), som hjälper skolor att införa och utveckla användningen av datorer och iPads i undervisningen. Vi utför analyser (förstudie), vi driftar, dokumenterar, installerar och konfigurerar Mac i fristående nätverk eller blandade miljöer. Du kan besöka oss i någon av våra välsorterade butiker. Vi besöker gärna ditt företag, skola eller hemmiljö, för att berätta mer vad vi kan erbjuda. 

Vi är anslutna till:

REPA/FTI http://www.ftiab.se
STIM http://www.stim.se/
CopySwede http://www.copyswede.se/